Van 1 november tot en met 30 november ga ik ELKE dag iets kerstigs posten! Wil jij niks missen? Volg mij dan op Facebook of Instagram!

Voor je het weet is het alweer Kerst. Dus in november moet je toch echt aan de slag met je kerstkaarten! Ik ga jou in november helpen met heel veel inspiratie. Elke dag post ik op deze blog, mijn facebook pagina EN op mijn instagram account een nieuw kerstproject. Dat zullen voornamelijk kerstkaarten zijn (ik moet mijn eigen kaarten tenslotte ook nog grotendeels maken 😉 ) maar ik zal ook nog een aantal andere projecten laten zien.

Ik zal vaak slechts 1 kaart laten zien maar veel kaarten kun je ook heel gemakkelijk in grotere aantallen maken. Heb je nog spulletjes nodig of wil je nog wat bijbestellen laat het mij dan vlug weten. Hoe dichter bij kerst we komen, hoe sneller vooral het DSP uit het magazijn vliegt. Ik heb mijn spulletjes voor de komende maand allemaal al in huis en ik kan dus niet garanderen dat de producten nog op voorraad zijn als ik ze laat zien.

Zie je de komende maand een kaart voorbij komen die je na wilt maken? Ga je gang! Vind je hem grotendeels leuk, maar de kleur of het dsp die ik gebruikte niet? Maak de kaart na met je eigen spulletjes! Heb je zelf geen tijd om kaarten te maken maar wil je wel zelfgemaakte kaarten versturen? Je hebt tot 15 november de tijd om je bestelling aan mij door te geven! Ik zal dan (tegen betaling) jouw kerstkaarten maken!

Ik wens jullie veel plezier de komende maand!