Ik vond de kaart van Leonie François zo leuk afgelopen woensdag dat ik hem vandaag grotendeels nagemaakt hebt (Copy And Share Everything).

Mijn kaart wijkt toch nog best wel af van Leonie haar kaart, maar ik heb dezelfde ondergrond en kleuren gebruikt.

Ook ik heb een kaartbasis van Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton gepakt. Voor daarop heb ik een stuk gewoon Very Vanilla kaartkarton gesneden wat iets kleiner is dan de voorkant van mijn kaart. Hierop heb ik de veeg uit Seasons of Chic gestempeld in deze kleuren inkt (van boven naar beneden): Copper Clay, Cajun Craze, Pumpkin Pie, Crushed Curry, Wild Wheat, Old Olive, Mossy Meadow en Early Espresso.

Vervolgens heb ik met de kleuren Copper Clay, Pumpkin Pie, Wild Wheat en Mossy Meadow de bladeren uit Herfstwensen gestempeld. De bladnerven heb ik met Early Espresso inkt gestempeld.

Uit een restje Very Vanilla kaartkarton heb ik met de 2″ cirkel pons een cirkel geponst. Deze heb ik bestempeld met de blaadjes (Crushed Curry met Copper Clay nerven) en een tekst (Early Espresso) uit de Bottled Happiness stempelset.

Achter de cirkel heb ik eerst wat Seal gedaan zodat ik mijn Large Check Ribbon erachter kon plakken. Dit heb ik daarna met dimensionals op de kaart vastgemaakt.

Tot slot moest er nog bling op! Om het zwart uit het lint terug te laten komen heb ik gekozen voor de Pearlized Enamel effects basics black. Omdat ik zelf kan bepalen hoeveel ik op de kaart spuit kan ik ook zelf bepalen hoe groot mijn bling’steentjes’ worden!