Het is vanavond weer Prulleke Facebook Live avond en dus heb ik ook een kaart gemaakt. En in mijn kerstmaand moet dat natuurlijk een kerstkaart zijn!

Aan de rechterkant zie je een deel van pagina 39 van de najaarscatalogus. Dit is de kaart die we moeten namaken in de Facebook live uitzending van vandaag.

Ik heb de kaart gekanteld en de layout van de kaart grotendeels intact gehouden. Het enige wat ik niet heb zijn de versierinkjes achter de cirkels, maar ik vond het in mijn geval niet nodig omdat ik mijn achtergrond en cirkels zelf al drukker heb dan het voorbeeld.

Ik heb dit keer een kaartbasis van Real Red kaartkarton met daarop een paneel uit het Joyful 12″x12″ DSP. Vervolgens heb ik een tag gemaakkt van Real Red kaartkarton samen met de Very Best Trio Punch. Daarna heb ik de tag met een van de 3 Basics 3D Embossing folders bewerkt, Dotted Ribbon (Real Red) door het gaatje gedaan en Simply Elegant Trim om het lint gestrikt. Daarna kon ik het lint met lijm op mijn kaart bevestigen.

De drie cirkels komen uit Textured Shimmer DSP in combinatie met een van de Deckled Circle Dies, Joyful 12″x12″ DSP in combinatie met de Decorative Circle Punch en de 2″ Circle Punch. De 3 cirkels heb ik met lijm op mijn tag geplakt.

De tekst komt uit Stralende kerst en deze heb ik met Real Red inkt gestempeld op een restje Basic White. Daarna heb ik de afdrukken uitgeknipt en met mini-dimensionals vastgeplakt op de kaart. Tot slot heb ik nog wat dots goud aangebracht op de kaart.