Deze kaart heb ik monochroom gehouden, maar dat betekent zeker niet saai!

De glans van het Tartan Foil DSP met de glimmer van het Three Color Glimmer DSP geven namelijk precies de goede hoeveelheid ‘bling’ aan deze kaart!

De basis van deze kaart is in bulk te maken (behalve dat je door je voorraad Tartan Foil DSP in deze kleur gaat als je meer dan 12 van deze kaarten wilt maken). Het is namelijk een kaartbasis van Lost Lagoon kaartkarton met daarop dus een mat Tartan Foil DSP.

Vervolgens heb ik stroken Lost Lagoon kaartkarton gesneden van 3 centimer breed en stroken van het Pretty Peacock Glimmer DSP van 2.3 centimer. De horizontale stroken zijn 10 centimer lang en de verticale stroken 8 centimer (met 7.5 centimter Glimmer DSP)

De kerstman kun je ook in bulk stempelen met Memento zwarte inkt op Basic White kaartkarton maar het inkleuren met de Stampin’ Blends Markers heeft wat meer tijd nodig. De kleuren die ik gebruikt heb voor de kerstman zijn de lichte en donkere kleuren Lost Lagoon en Pretty Peacock en nog een lichte Tones Light (SU1000) voor het gezicht van de kerstman.

Als je klaar bent met inkleuren dan pons je de kerstman uit met de 2 3/8″ cirkel pons en plak je hem met dimensionals op je kaart.