Mijn inspiratie van deze maand komt van de adventkalender van Waterdrop. De kleuren en de gestyleerde sneeuwvlokken vormden de basis voor mijn kaart.

In november pak ik al elke dag 1 waterdrop uit hun kleine adventkalender. Ik heb namelijk ook nog een grote en die bewaar ik dan voor december!

Mijn kaart is in eerste instantie gebaseerd op de kleurencombinatie van de adventkalender : Cherry Cobbler, Smokey Slate en Wild Wheat. Maar ik heb mezelf uitgedaagd om een sneeuwvlok te maken met producten die ik in huis heb. En dat werd een heel lijstje!

De zeshoek komt uit Something Fancy Dies en deze heb ik gestanst uit Basic White. Vervolgens heb ik het kleine blaadje uit Petal Park 6x gestempeld met Wild Wheat inkt op een ander restje Basic White. De blaadjes heb ik daarna uitgeknipt en met glue dots achter de zeshoek geplakt. De Cherry Cobbler vormpjes heb ik 12x geponst met de Songbird Builder Punch (het kleine vleugeltje) en ook met een gluedot vastgezet. Tot slot heb ik met de Decorative Circle Punch een gegolfde cirkel uit Smokey Slate Kaartkarton geponst.

Daarna ben ik verder gegaan met mijn kaart : De kaartbasis is Cherry Cobbler kaartkarton, met daarop een mat van Smokey Slate kaartkarton. De iets kleinere mat daarop is Wild Wheat kaartkarton en deze heb ik eerst nog met een stans uit de Labels Aglow dies bewerkt zodat ik een leuke achtergrond heb voor mijn sneeuwvlok. Vervolgens heb ik nog de tekst met Cherry Cobbler erop gestempeld met een stempel uit Celebrate with Tags.

Beide matten heb ik met lijm op de kaartbasis geplakt en vervolgens mijn sneeuwvlok met dimensionals eroverheen.

Ben je trouwens geinteresseerd in Waterdrop? Neem een kijkje op hun site.