Wil je wel zelf kerstkaarten maken maar vind je jezelf niet zo creatief? Wat vind je van de Christmas Everywhere Kit?

In deze kit zitten alle spulletjes die je nodig hebt om 9 kaarten te maken (3 van elk design) met envelopes. De kaartbasissen, mat, plaatjes, labels, dimensionals, stempelsetje… Er zit zelfs inkt en een stempelblokje bij! En natuurlijk zit er ook nog een handleiding bij in het handige bewaardoosje.

Ik heb vandaag de 3 verschillende kaarten gemaakt volgens de handleiding, maar ik heb dus nog 6 kaarten over in mijn kit en nog veel meer plaatjes van bomen. Dus later deze maand ga ik nog wat alternatieve kaarten verzinnen voor mijn overgebleven spulletjes. En ik sluit zeker niet uit dat ik het stempelsetje al eerder ga gebruiken want ik vind de teksten en de verschillende kerstboompjes echt geweldig!