Lost Lagoon zou zomaar eens mijn favoriete nieuwe kleur kunnen worden. En wat een leuk DSP is er in die kleur!

Met twee verschillende designs DSP en 1 stans maakte ik deze twee leuke kaartjes. De stans is een van de stansen uit de Radiating Stitched Dies stansenset. En de twee designs komen uit het Snowflake Magic DSP en het Tartan Foil DSP. Nadat ik uit elk van de designs 1 rechthoek had gestanst heb ik beide rechthoeken diagonaal doorgesneden. Daarna heb ik een van de helften gewisseld en zo krijgen beide kaarten 2 designs DSP.

Bij de ene kaart plakte ik beide helften tegen elkaar aan op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Vervolgens heb ik er met Lost Lagoon inkt en twee stempels uit Stralende Kerst een tekst omheen gestempeld.

Op de andere kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton plakte ik de helften elk in de tegenovergestelde hoek waardoor er in het midden ruimte was voor de stempels uit More Wishes. Ook dit heb ik gestempeld met Lost Lagoon inkt.

Vervolgens heb ik mijn potje Pearlized Enamel Effects Basics in de kleur Real Red erbij gepakt (had ik al verteld dat dit mijn favoriete kerstproduct is?) en heb ik nog wat glimmende accentjes aangebracht. Deze moet wel een tijdje drogen, dus let op dat je je kaarten niet op elkaar stapelt als je er net wat op aangebracht hebt!