Ik ben dol op de eenvoudige kleurencombinatie en de subtiele muzieknootjes op de achtergrond van deze kaart!

Deze kaart leent zich ook redelijk voor massa-productie. Er wordt wel DSP in gebruikt, maar dat is niet veel zodat je lekker veel kaarten kunt maken met 1 vel DSP.

De kaartbasis is dit keer van Poppy Parade kaartkarton. Daarop zit een mat van Basic White kaartkarton wat ik met de Merry Melody 3D Embossing Folder relief heb gegeven. Daarop zit een strookje Poppy Parade als omlijsting voor het strookje Merry Bold & Bright 12″x12″ DSP. De Fa la la la la tekst in het DSP vind ik perfect passen bij de muzieknootjes van de achtergrond.

Als echte blikvanger heb ik twee lampjes uit de Stralende Kerst stempelset gestempeld op Basic White kaartkarton in Poppy Parade inkt. De lampjes heb ik daarna uitgestanst met de bijpassende Merry & Bright Dies. Uit een van de designs uit het Holographic Trio DSP heb ik de fitting en stukje slinger gestanst. De lampjes en slinger krijgen een achtergrond door met de 2 3/8″ cirkel pons een cirkel te ponsen uit een restje Basic White kaartkarton. De lampjes heb ik er met dimensionals op geplakt en het stukje slinger heeft wat gluedots gekregen zodat deze ook blijft zitten.

Het kleine accentje zwart komt van de twee teksten uit de Stralende Kerst stempelset die ik met Memento zwarte inkt gestempeld heb en daarna uitgeknipt. Ook de blingsteentjes heb ik daarom in de kleur zwart gekozen. Als je deze kaart in bulk maakt, kun je ook de Pearlized enamel effects in zwart nemen.