De stempelset uit deze kaart komt uit een Kit, maar die kun je natuurlijk ook voor je eigen kaartjes gebruiken!

Mijn kaartbasis is Shaded Spruce kaartkarton. Daarop zitten twee stroken: het ene is Cherry Cobbler kaartkarton en het andere is een van de designs uit het Shining Christmas DSP. Om de overgang van de ene naar de andere strook te verbergen heb ik er wit lint met visgraat motief omheen gedaan. En voor het glimmende accent – dat vind ik wel horen bij een kerstkaart – heb ik er ook nog een stuk Simply Elegant Trim omheen gestrikt.

Uit een restje Basic White kaartkarton heb ik een cirkel geponst met de 2 3/8″ cirkel pons. Daar heb ik vervolgens de kerstboom op gestempeld in Shaded Spruce inkt. De boom en de tekst Christmas komen uit de Christmas Everywhere Kit. De Very Merry tekst komt uit de So Very Merry stempelset. Die laatste stempel is al in een bochtje, maar de Christmas stempel niet. Het fijne aan die doorzichtige stempels is dat je ze vrij gemakkelijk kunt buigen zoals je ze zelf wilt. En dus heb ik de stempel in een bochje op mijn stempelblok geplakt en daarna gestempeld.

De zilveren accentjes op de cirkel komen uit het flesje Enamel Effects in de kleur zilver. Toen deze gedroogd waren kon ik de cirkel met dimensionals op de kaart plakken.