De fitting uit Stralende Kerst kan ook zomaar het ophangoogje van een kerstbal zijn! Lees maar verder:

Ik geef toe : ik gebruik voor deze kaart allerlei producten, wat dus dit zeker geen kaart voor een beginner maakt. Maar je zou hem kunnen vereenvoudigen als je geen stansmachine hebt.

Mijn kaartbasis is Poppy Parade kaartkarton met daarop een mat die ik uit Basic White heb uitgestanst met een van de stansen uit Radiating Stitched Dies. (voor beginners: neem een rechthoek Basic White)

Vervolgens heb ik een cirkel uitgestanst met een van de Deckled Circle Dies. Het DSP wat ik daarvoor gebruikt heb is het Merry, Bold en Bright DSP. Daarna heb ik een van de Labels Aglow Dies gebruikt om de cirkel van gaatjes in het DSP te stansen. (beginner? Knip een cirkel uit het DSP)

Het ophangoogje voor de kerstbal komt uit de Merry & Bright Dies en heb ik uitgestanst met het Holographic Trio DSP. Daar heb ik met het zilverkleurige Simple Elegant Trim aan gestrikt. (voor beginners : neem een rechthoekje en plak daar je strik op). De kerstbal kon ik daarna met dimensionals op de kaart plakken.

De tekst komt uit Stralende Kerst en heb ik met Poppy Parade op Basic White gestempeld en daarna met een schaar uitgeknipt. De tekst heb ik ook met dimensionals op de kaart geplakt.