Vanavond is er weer een Prulleke Facebook live uitzending en dit is mijn inzending.

Aan de rechterkant zie je de opdracht waar we deze keer mee aan de sla gaan. Het zijn allemaal kerstkleuren, maar toch kon ik niet bedenken wat ik met die kleuren kon doen. En in zo’n geval val ik vaak terug op een algemene techniek: maak een achtergrond met de gevraagde kleuren en plaats je focus-punt erop in het thema wat je wilt.

En dat is dus precies wat ik gedaan heb : dit keer heb ik een achtergrond gemaakt door met sponge daubers de inkt op mijn Basic White kaartkarton te drukken. Het eindresultaat is een vrolijke combinatie van de kleuren en daar kun je alles op doen wat je maar wilt. Omdat we in de kerstmaand zitten koos ik dit keer voor de tekst Merry Christmas die ik in Shaded Spruce en Balmy Blue inkt heb gestempeld op een restje Basic White kaartkarton. De teksten komen uit de More Whishes stempelset.

Om mijn strookje tekst heb ik nog een stuk bakers twine in de kleur Crumb Cake gestrikt en daarna kon het strookje met dimensionals op mijn ‘stipjes-achtergrond’. Deze plakte ik op een Shaded Spruce mat en dat geheel kon op een kaartbasis van Moody Mauve.

Deze techniek van stippen zetten op je kaartkarton is heel eenvoudig! En je bent natuurlijk vrij om je eigen kleurencombinatie te kiezen voor je eigen kaart! Laat je fantasie maar gaan!