De sneeuwvlokken heb ik gestempeld terwijl er een strook Masking paper op mijn kaartkarton zat. Op die manier hield ik daarna een strook wit over.

Nadat ik een strook Masking Paper op mijn Basic White kaartkarton had geplakt kon ik de sneeuwvlokken stempelen. Ik koos voor de sneeuwvlok en stippels uit de Season of Chic stempelset. Ik stempelde ze in de kleuren Night of Navy, Starry Sky en Boho Blue inkt.

Toen ik klaar was kon ik voorzichtig het masking paper weghalen waardoor ik een lege strook overhield. Deze bestempelde ik met de woorden uit Biggest Wish en More Wishes. Hiervoor gebruikte ik de kleuren Boho Blue en Night of Navy inkt.

In het midden van de sneeuwvlokken heb ik nog een Rhinestone geplakt voor de bling en daarna kon ik de kaart samenstellen: Een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton, een mat van Starry Sky en tot slot mijn bestempelde paneel.

Soms hoeft een kaart niet moeilijk te zijn 🙂