Het is de 3e vrijdag van de maand, 7 uur ’s avonds: De nieuwe instahop is live gegaan en dit keer is het thema: tags, tags, tags!

Veel mensen geven elkaar kadootjes in december. Dat kan tijdens de Sinterklaas periode zijn, maar tegenwoordig gebeurt dat ook vaak met Kerstmis. En om de kadootjes te kunnen onderscheiden zijn leuke tags natuurlijk heel hard nodig. Ik laat vandaag verschillende soorten tags zien. Ze bestaan allemaal uit meerdere delen, maar heb je minder tijd dan voldoet een enkele tag natuurlijk ook al!

Hier links zie je de eerste set tags: Beide tags zijn gemaakt met een 2 verschillende maten uit een stansenset (links : Nested Essentials Dies, rechts : Something Fancy Dies). Beide tags bestaan uit een design uit Merry Bold & Bright DSP voor de grotere tage en Lemon Lime Twist kaartkarton voor de kleinere tag. De linkertag heeft een stempel uit Celebrate with Tags en de rechter uit Stralende Kerst. Beide stempels zijn gestempeld met Shaded Spruce Inkt. Tot slot hebben beide tags een stuk wit lint met visgraatmotief gekregen die ik heb vastgebonden met wat wit bakerstwine.

Aan de rechterkant zie je de volgende twee tags. Ik gebruikte dit keer 3 maten stansen uit de Tailor Made Tags, De grootste en de kleinste tag zijn gemaakt met lost Lagoon kaartkarton en de middelste tags met verschillende designs uit het Snowflake Magic DSP. Het grootste verschil zijn dit keer de lintjes die eraan hangen. Het bovenste lintje is eigenlijk Goud/Very Vanilla Satin Edged Ribbon maar deze heb ik met de Stampin’ Blends marker in de kleur Lost Lagoon gekleurd. De onderste tag heeft een stuk wit lint met visgraatmotief gekregen maar ook dat lint heb ik met diezelfde marker gekleurd. Daarna kon ik dat lint met wat wit bakerstwine vastbinden.

De laatste twee tags zijn wat meer verschillend. De linkertag heeft een achtergrond van Shaded Spruce kaartkarton waar ik aan de bovenkant met de Very Best Trio Punch twee ‘afgeronde’ hoekjes heb geponst en een gaatje voor het lint. Vervolgens heb ik een iets smaller stuk Lemon Lime Twist kaartkarton eerst bewerkt met de Tiny Christmas Tree Dies en daarna ook mooie hoekjes en een gaatje voor het lint gegeven met de Very Best Trio Punch. Met Shaded Spruce inkt en de stempel uit Celebrate with Tags heb ik nog de From en To erop gestempeld. Het lint is Real Red Dotted Ribbon en dat heb ik er op het laatst aangezet.

De laatste tag is gemaakt met 2 stansen uit Countryside Corners Dies. De onderste laag is Cherry Cobbler kaartkarton. Daarop zit een laag Joyful DSP waarbij ik de kleinere stans eerst aan de achterkant van dit papier heb overgetrokken zodat ik een net iets grotere maat zou krijgen. Tot slot is de kleinere van de twee stansen gebruikt om samen met een ander design uit het Joyful DSP de kleinste vorm te krijgen. Op een restje Basic White kaartkarton heb ik de Voor gestempeld in Shaded Spruce inkt (de stempel komt uit Stralende Kerst) en daarna uitgeponst met de 1 3/4 cirkel pons. Een smal strookje Joyful DSP en hetzelfde Dotted riboon als de vorige tag met een strik van het gouden Simply Elegant Trim maken tenslotte de laatste tag af.

Heb je nog niet genoeg van deze tags? Ga dan naar mijn instagram pagina, open daar de post met deze tags en klik in de beschrijving op de volgende deelnemer. In 8 hoppen ben je dan weer terug bij mijn post en heb je weer volop inspiratie over wat je allemaal met tags kunt doen! Ik wens je veel plezier!