De meeste tijd die deze kaart kost is het inkleuren en uitknippen van de kerstklokken. Maar dat is zeker de moeite waard!

De kaartbasis is gemaakt met Extra Stevig Basic White kaartkarton, daarop zit een mat Cherry Cobbler kaartkarton en daarop een mat uit het Joyful 12″x12″ DSP.

De tekst is gestempeld in Basic Gray inkt op een restje Basic White kaartkarton en daarna uitgeponst met de Modern Oval Punch. Met de donkere Cherry Cobbler Stampin’ Blends marker heb ik het ovaal daarna een extra randje gegeven. Een klein stukje wit lint met visgraatmotief is de perfecte achtergrond voor de ovaal.

Tot slot heb ik met zwarte Memento inkt de kerstklokken (uit So Very Merry) gestempeld op een ander restje Basic White kaartkarton. Toen de inkt droog was kon ik de klokken inkleuren met Gray Granite Stampin’ Blends Markers en de strik met Cherry Cobbler Stampin’ Blends Markers. Er zijn geen stansen van deze stempelset maar het is niet veel werk om de afbeelding uit te knippen. Met wat dimensionals heb ik de klokken vastgezet op de kaart.