Toen ik eind augustus een schudkaart in een tag maakte dacht ik al meteen: dit wordt een leuke kerstkaart. En inderdaad!

De tag zelf is vrij eenvoudig : een rechthoek Cherry Cobbler kaartkarton waar ik de bovenste twee hoeken met de Very Best Trio Punch heb afgeponst en waar ik een gaatje heb gemaakt voor het lint.

Vervolgens heb ik met Versamark inkt, een heattool en gouden embossingpoeder de tekst erop gestempeld (Brightest Glow) en heat embossed. Daarna heb ik met de stervormige pons uit het Inkeld & Tiled Punch Pack een ster uit de tag geponst en met een gouden pen (geen Stampin’ Up!) een stikrandje om de ster getekend. Tot slot heb ik een stukje Gold/Vanilla Satin edged ribbon door het gaatje van de tag gedaan en vastgezet met een strikje Simply Elegant Trim.

Aan de achterkant van de tag heb ik een stukje Window Sheet geplakt en daarna langs de rand van de ster Foam Adhesive Strips aangebracht. Uit de Tiney Christmas Trees Dies komen allemaal hele kleine kerstboompjes. Door de stans te gebruiken in combinatie met Lemon Lime, Shaded Spruce en Garden Green kaartkarton had ik voldoende boompjes als vulling voor mijn schudkaart. Als achtergrond voor de schudkaart heb ik een stukje Distressed Gold DSP geplakt. De rest van de tag heb ik daarna ook voorzien van wat Foam Adhesive Strips en daarmee kon ik de tag plakken op mijn kaartbasis van Very Vanilla met een mat van het Joyful 12″x12″ DSP.

De kaart had daarmee voldoende gouden accenten dat ik geen extra bling meer heb toegevoegd.