De Snow Crystal stempelset is bijna het enige dat je nodig hebt voor je kerstkaarten!

Deze kaart ziet er heel rustig en eenvoudig uit, maar er zitten toch nog wel wat bewerkingen aan.

De kaartbasis is van Starry Sky kaartkarton en daarop zit een net iets kleiner paneel Starry Sky kaartkarton wat ik eerst bewerkt heb voordat ik het paneel op de kaartbasis plakte.

De eerste bewerking was het stempelen van de Snow Crystal met Versamark inkt in de hoek van het paneel. Daaroverheen strooide ik zilver embossingpoeder wat ik verhit heb met mijn heattool. Daarna heb ik een blending brush gepakt en de randen van de kaart met Starry Sky inkt net iets donkerder gemaakt. Daardoro krijgt de kaart toch net wat meer diepte.

Op een restje Starry Sky heb ik dezelfde heat-embossingtechniek toegepast met de tekststempel uit Onvergetelijk Feestelijk. Daarna heb ik de tekst uitgesneden en de zijkanten van een schuine rand voorzien. Dit strookje heb ik met dimensionals op de kaart geplakt. Tot slot heb ik nog wat Rhinestones toegevoegd voor nog wat extra glimmende accentjes.