Het inkleuren van je stempel is ontzettend leuk en ontspannen werk!

De aandacht van deze kaart wordt meteen getrokken naar de kerstman (en misschien die enorme witte strik). Deze is met Memento inkt gestempeld op een restje Basic White kaartkarton en daarna ingekleurd met verschillende Stampin’ Blends markers (Berry Burst, Pretty Peacock, Wilde Wheat, Gray Granite en SU1000). Toen ik klaar was met inkleuren heb ik een witte Posca-pen (niet van Stampin’ Up!) gepakt en sneeuwvlokken gestipt. Daarna kon ik de afbeelding uitponsen met de 2 3/8″ cirkel pons.

Met het witte lint met visgraatmotief heb ik daarna een strik gemaakt en met een gleudot op mijn cirkel geplakt. Vervolgens heb ik ook een stukje wit Bakers Twine achter de cirkel geplakt. De andere kant van het Bakers Twine heb ik achterop een paneeltje Snowflake Magic DSP geplakt.

Dit geheel kon op een paneel Pretty Peacock en dat kon daarna op de kaartbasis van Lost Lagoon. Ik vond het glimmende van het DSP voldoende voor deze kaart, dus ik heb verder geen bling toegevoegd.