Ik vind goud echt een kerstkleur. En goud kleurt fantastisch bij Pretty Peacock.

Ik heb verschillende patronen DSP gebruikt voor deze kaart. En het mooie aan Stampin’ Up! producten is dat de kleuren allemaal perfect coordineren zodat ik zeker wist dat het ene goud en het andere goud ook echt hetzelfde zou zijn. Zo wordt kaarten maken natuurlijk ook een heel stuk makkelijker!

De kaartbasis is Pretty Peacock kaartkarton. Hierop heb ik met Versamark inkt, gouden embossingpoeder, mijn heattool en een stempel uit Brightest Glow een tekst op embossed.

Daarop zit een paneeltje uit het Joyful DSP waar ik een hoekje afgescheurd heb zodat je de tekst nog kunt zien. Vervolgens heb ik met mijn 1 3/4″ cirkelpons 3 cirkels geponst uit Snowflake Magic DSP en Distressed Gold DSP.

Elke ‘bal’ kreeg zijn eigen strikje van wit Bakers Twine en ook een ‘ophangtouwtje’. Als ik beter had nagedacht, dan had ik mijn gouden paneel nog niet vastgeplakt want dan had ik mijn ophangtouwtjes achter het paneel weg kunnen werken. Nu moest ik op de rand van de kaart een klein drupje lijm doen om daar het bakers twine vast te plakken.

Deze kaart heeft voldoende ‘bling’ dus daar hoefde ik verder niks meer bij te doen.