Vind je de aangeboden kaarten van de Christmas Everywhere kit niet zo leuk? Met wat extra spulletjes kun je deze kaarten maken:

Er is natuurlijk helemaal niks mis met gewoon de handleiding in de kit volgen. Je krijgt er hele leuke kaarten mee en ik weet zeker dat de ontvangers van deze kaarten dat ontzettend gaan waarderen. Maar ik kan me ook zo voorstellen dat je niet precies dezelfde kaarten wilt maken. En dus zijn hier 3 alternatieven. We gebruiken dezelfde producten (zelfs iets minder) als de gewone kaarten, maar met wat spulletjes uit onze eigen voorraad erbij krijg je toch volledig andere kaarten.

De linker twee kaarten in de details hierboven delen 1 achtergrond kaartje uit de kit. Ik heb de ene helft uitgeponst met de 2″ cirkel pons en de andere helft met de Decorative Circle Punch. Op de linkerkaart heb ik nog een extra rondje uitgeponst met de 2 3/8″ cirkelpons uit Real Red kaartkarton en een stukje wit lint met visgraatmotief toegevoegd.

Op de middelste kaart heb ik naast dus die geponste vorm nog een stuk Dotted Ribbon in Real Red en goud toegevoegd. Op de rechterkaart heb ik een groepje bomen uit de kit bij elkaar gezet. Niks moeilijks aan dus en het eindresultaat is toch een heel stuk anders dan de oorspronkelijke kaarten!