Met de grote teksten uit More Wishes maak je in een handomdraai een achtergrond voor je kerstkaart.

En wie beweert dat een kerstkaart altijd groen of rood moet zijn? Het leek me leuk om verschillende tinten blauw te gebruiken, maar het staat jou natuurlijk vrij om hier de kleurencombinatie te kiezen die jij leuk vindt!

Mijn kaartbasis is dit keer Boho Blue kaartkarton. Daarop zitten twee smalle strookjes Misty Moonlight en Night of Navy kaartkarton en daarop zit een paneel Basic White waar ik op gestempeld heb. Met de grote teksten uit More Wishes (en de Happy uit de bijpassende Biggest Wish) heb ik Merry Christmas & Happy New Year klaargezet op stempelblokken. Vervolgens heb ik de bovenste regel gestempeld in Boho Blue inkt. Met het woord waarmee ik eindigde ben ik de volgende regel begonnen, dit keer in Misty Moonlight. En datzelfde heb ik ook nog een keer gedaan met Night of Navy inkt.

De tekst Love & Wishes komt ook uit More Wishes en dit heb ik met Night of Navy inkt gestempeld op een cirkel Boho Blue (geponst met de 2 3/8″ cirkelpons). Ik heb de cirkel even over mijn inktpad laten rollen zodat het randje iets meer begrenst wordt. Daarna heb ik met een gaatjespons (niet van Stampin’ Up!) een gaatje gemaakt in het labeltje en een stukje Night of Navy lint erdoor geregen.

Het label heb ik daarna met dimensionals op de kaart geplakt en wat Iridescent Pearl Jewels maken deze kaart af.

Vind je dat blauw nu echt niks? Probeer deze kaart eens met een van de andere kleurmaatjes die Stampin’ Up! in haar kleurenpalet heeft. Ik weet zeker dat het hele verrassende kaarten worden!