Deze fun fold bevat behoorlijk wat stappen, maar hij is zeker ook te vereenvoudigen. Lees maar verder!

Mijn kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daar heb ik aan de voorkant een strookje van 4 centimeter afgesneden. Daarna heb ik aan de binnenkant een design van Delightfully Eclectic geplakt van 5cm x 14.8 cm.

Aan de voorkant heb ik een stuk Misty Moonlight kaartkarton eerst nog bewerkt met de Dots embossingfolder, maar als je geen Cut en Embossmachine hebt, dan laat je die stap gewoon achterwege. Nadat ik het paneeltje dus met de embossingmachine had bewerkt heb ik aan de voorkant van de kaart geplakt.

Vervolgens heb ik 3 rechthoeken gestanst met behulp van de Deckled Rectange stansen (heb je die niet of heb je uberhaupt geen Cut en Embossmachine : gewone rechthoeken zijn ook prima). Met de grotere maat stans heb ik een stk Night of Navy EN een stuk Basic White gestanst. Met het maatje kleiner heb ik nog een stuk Basic White gestanst. Het grote stuk Basic White heb ik vervolgens aan de binnenkant geplakt en het grote stuk Night of Navy heb ik op de voorkant geplakt (let op, niet de hele achterkant voorzien van lijm!) zodat je de rechthoek op de achtergrond niet meer ziet.

Op de kleinere rechthoek heb ik met de Snow Crystal stempelset eerst nog een sneeuwvlok gestempeld in Night of Navy. Daarna kon dat paneeltje op de grotere Night of Navy rechthoek.

Om de kaart af te maken heb ik daarna nog een tekst gestempeld uit Brightest Glow met Night of Navy inkt op een restje Basic White en deze uitgeponst met de Double Oval Punch. Dit kon met dimensionals op de kaart en wat Glosy Dots geven de kaart nog wat bling.