Elke woensdag is er een Facebook live uitzending van Prulleke. De 5e woensdag van de maand is de uitdaging om Tegenstellingen te laten zien. En dit is mijn poging.

Dit keer is haar uitdaging om 2 kaarten te maken met dezelfde producten en layout maar met de tegenstelling oud en nieuw. En ik vond het een lastige uitdaging! Mijn eindresultaat is uiteindelijk dus ook een hele subtiele oud-nieuw tegenstelling geworden, maar hij is denk ik wel gelukt!

De ‘oude’ kaart maakt gebruik van verzadigde, rijke kleuren en de ‘nieuwe’ kaart heeft dezelfde layout, maar dan met frisse, heldere kleuren. Ik maakte gebruik van dezelfde stempelset (Stralende Kerst) voor het lampje maar op de ‘oude’ kaart gebruik ik de gloeilamp en op de ‘nieuwe’ kaart gebruik ik de andere lamp uit de stempelset die mij meer aan een ledlamp doet denken.

Beide kaarten hebben een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton, een mat van Basic Black en daarop een paneel Basic White kaartkarton. Met de achtergrondstempel “Ray of Light” heb ik op de oude kaart in Crushed Curry gestempeld en de nieuwe kaart in Daffodil Delight. De gloeilamp heb ik daarna met Old Olive gestempeld en de ledlamp in Granny Apple Green. De tekst komt ook uit de stempelset Stralende Kerst en deze heb ik met Memento inkt in de rechteronderkant van de kaart gestempeld.