Dit is alweer de laatste kaart voor mijn Kerstmaand 2023.

Meestal gebruik je een stans om een stempel uit te stansen of om een andere vorm uit te stansen. Dit keer heb ik gebruik gemaakt van het ‘restproduct’ als je stanst. Dit wordt ook wel het ‘negatief’ genoemd. Wat ik leuk vind is dat je bij stansen zoals bij die van een sneeuwvlok nog heel goed kunt zien wat de vorm is! Daar heb je dus echt geen stempel bij nodig!

Mijn kaartbasis is dit keer van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Ook heb ik een paneeltje Basic White kaartkarton gesneden van 8.5cm x 12.8cm. Hier heb ik eerst de sneeuwvlok uit de Chic Dies gestanst en daarna heb ik het paneeltje wat relief gegeven met de Stripes & Splatters Embossingfolder.

Toen ik dat gedaan had, wist ik hoeveel van het Merry Bold & Bright DSP ik af moest snijden en waar ik dat op de kaartbasis moest bevestigen. Het witte paneeltje kon er daarna met dimensionals overheen.

Op een stukje Granny Apple Green heb ik daarna Foam Adhesive Sheet geplakt zodat ik de letters uit de Alphabet a la Mode Dies kon uitstansen en dan meteen dikke stickers had zodat ik niet hoef te knoeien met lijm en die dunne lijntjes van de letters.

En dat was dan de laatste kerstkaart uit mijn kerstmaand van dit jaar. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vond. Heb ik inspiratie gegeven? Heb je een kaart nagemaakt? Ik hoor het graag van je!