Halverwege november 2023 was er de online Stampin’ Up! conferentie genaamd On Stage 2023. En dat is zo’n inspirerende dag!

Naast sessies over de ontwikkeling van je ‘bedrijf’ en allerlei leuke spelletjes is er veel ruimte voor productpresentaties van wat er in de nieuwe voorjaarscatalogus komt.En natuurlijk mag een knutselsessie niet ontbreken!

Nu had ik niet de stempelset in huis waarmee de knutselsessie gehouden wordt, maar dat is dus het leuke aan kaarten maken. Je pakt wat je in je eigen voorraad hebt want een layout van een kaart kun je met elke stempelset maken!

Ik ging aan de slag met Bird’s eye view. Een stempelset die ik al een tijdje had liggen en die deze maand ook mijn stempelset van deze maand wordt. Ik vind de vogeltjes zooooo schattig!

Mijn kaartbasis is van Pretty Peacock kaartkarton. Daarop zit een mat van Bubble Bath kaartkarton en daarop zit weer een mat van Pretty Peacock kaartkarton. Op deze mat heb ik de stapels boeken uit de Bird’s eye view stempelset gestempeld in Pretty Peacock inkt. Het geeft een subtiele achtergrond aan mijn kaart.

Op dimensionals zit daarna een klein rechthoekig stukje uit het Delightfully Eclectic 12″x12″ DSP. Ik vind het leuk hoe er nog net 1 roze hartje te zien is 😀

Tot slot heb ik het vogeltje en de bril gestempeld uit de stempelset met Pretty Peacock inkt op een rest Basic White kaartkarton. Deze heb ik daarna ingekleurd met mijn waterpainters en Pretty Peacock inkt. Ook heb ik een heel klein beetje Bubble Bath inkt gebruikt voor de roze wangetjes. Daarna heb ik het vogeltje uitgeponst met de Heartfelt Hexagon Punch en met dimensionals op de kaart geplakt.

Ik heb bewust gekozen om geen spreuk op de kaart te zetten. Op die manier kan ik nog beslissen waar ik deze kaart voor wil gebruiken. Voor een boekenwurm? Iemand die geslaagd is? Of misschien zomaar voor een verjaardag? Het kan allemaal!