Afgelopen vrijdag liet ik al een kaartje zien met deze stempelset. Ik kan geen genoeg krijgen van deze schattige vogeltjes!

Deze kaart is een CASE van Jan Radu (Instagram: StampingElegance) en ik vond hem te leuk om niet na te maken. Ik heb wel wat kleine dingetjes gewijzigd, maar het overgrote deel heb ik gelijk gelaten.

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat designpapier uit het Delightfully Eclectic 12″x12″ DSP.

Het deel wat daarop zit is een achtergrond van Basic Black en een iets kleiner paneel Basic White. Daaromheen heb ik wat zwart Bakerstwine gebonden.

Op het Basic White paneel heb ik uit de stempelset de tak en blaadjes gestempeld in Memento inkt. Daarna heb ik de tak ingekleurd met Pecan Pie Stampin’ Blends en de blaadjes met Lemon Lime Twist.

Op een restje Basic White heb ik daarna de twee vogeltjes en de bril voor de grote vogel gestempeld en ook ingekleurd. Hiervoor heb ik de kleuren Bubble Bath en Berry Burst gebruikt. De vogeltjes heb ik daarna met mijn schaar uitgeknipt (er zijn geen stansen van) en met dimensionals op mijn kaart geplakt.

De tekst komt uit de stempelset Zany Zoo en deze heb ik met Versamark inkt op een restje Basic Black gestempeld. Daarna heb ik met wit embossingpoeder en mijn heattool de tekst wit gemaakt. Daarna kon ik de tekst uitstansen met de cirkelstans uit de Radiating Stitched Dies. Met dimensionals heb ik de tekst daarna op de kaart geplakt. Tot slot heb ik nog wat zwarte matte puntjes op de kaart gedaan en daarmee was ik helemaal tevreden over deze kaart.