Vorige maand deed ik weer mee met de Prulleke Fans Swap. Dit zijn de kaart die ik stuurde en de kaart die ik ontving!

De opdracht van november was door Sirpa bedacht en luidde : maak een schudkaart met najaarskleuren. In eerste instantie wilde ik een van de blaadjes uit de Autumn Leaves Dies gebruiken als doorkijkje voor mijn schudkaart, maar ik vond het grote blad toch nog net te klein. En dus koos ik voor de Deckled Circle Dies. Een van de cirkels gebruikte ik om uit een paneel Mossy Meadow kaartkarton te stansen. Daar plakte ik een stukje Window Sheet achter en daarop plakte ik wat Foam Adhesive strips zodat ik een ruimte kreeg waar ik wat Loose Silver Sequins in gedaan heb. Vervolgens kon ik daar een rechthoek uit het Holographic Trio DSP plakken waarna mijn schudgedeelte van de kaart af was. Dit deel plakte ik op een kaartbasis van Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton.

Voor de versiering heb ik 4 smalle strookjes kaartkarton gepakt in herfstkleuren : Cherry Cobbler, Pumpkin Pie, Crushed Curry en Cajun Craze. Deze heb ik kruislings over mijn kaart geplakt. Vervolgens heb ik nog wat blaadjes gestanst uit Cherry Cobbler, Mossy Meadow en Early Espresso kaartkarton en ook deze heb ik op de kaart geplakt.

Om nog wat bling toe te voegen heb ik nog wat Loose Silver Sequins geplakt.

Het leuke aan een swap is dat je daarna ook altijd een kaartje terug krijgt. En ondanks dat we dezelfde opdracht hebben gekregen was het kaartje dat ik kreeg van Magda Duysserinck totaal anders maar ook zo ontzettend leuk. Kijk maar:

Hoe leuk is het om echte vogelzaadjes te gebruiken als schudmateriaal! Wat een goed idee!