Je hoeft echt niet alle kleuren inkt en kaartkarton of een stans machine te hebben om een leuke kaart te maken!

Deze kaart bijvoorbeeld is leuk in allerlei kleuren dus echt niet alleen in Moody Mauve waarvoor ik dit keer koos. Sterker nog… de kaart die ik nagemaakt heb is van Helen Read (All Things Stampy) en hij had deze kaart niet in deze kleur gemaakt.

Mijn kaartbasis is dit keer Moody Mauve kaartkarton. Aan de binnenkant van de kaart plakte ik een iets kleiner paneel (10cm x 14.3cm) Basic White kaartkarton.

Aan de voorkant sneed ik een strook van 3cm Moody Mauve af en op het resterende deel van de voorkant plakte ik een van de Moody Mauve designs uit het 2023-2025 In Color DSP (7cm x 14.3 cm).

Daarna sneed ik 3 vierkantjes van 4.4cm x 4.4cm in Moody Mauve en ook 3 vierkantjes van 4cm x 4cm in Basic White. Op dit witte vierkantjes stempelde ik vervolgens 3 vogeltjes uit Bird’s eye view in de inktkleur Moody Mauve.

Op een restje Basic White stempelde ik met diezelfde kleur de tekst. Deze komt uit de stempelset Medley Mix, maar elke tekst die niet al te groot is, is goed voor deze kaart.

En daarmee had ik al mijn onderdelen voor mijn kaart : de kleine vierkantjes plakte ik op de grotere en aan de achterkant van de grotere vierkantjes plakte ik dimensionals alleen aan de linkerkant. Op die manier kon ik ze aan de voorkant van mijn kaart vastmaken. Ook mijn tekst kreeg wat dimensionals en deze plakte ik links onder op mijn kaart. En klaar is mijn makkelijke maandag kaart!