Het is de derde vrijdag van de maand en dus doe ik weer mee met de Stampin’ Hop! Instahop. Lees hier meer over de kaart die ik daarvoor maakte.

De laatste Stampin’ Hop! Instahop van 2023 heeft als thema Monochroom oftewel : schakeringen van dezelfde kleurtint. Stampin’ Up! heeft zogenaamde kleurmaatjes en daar vind je veel van dit soort monochrome combinaties terug. Ik koos dit keer voor de combinatie Petal Pink, Cajun Craze en Calypso Coral,

Op een stukje Basic White kaartkarton stempelde ik het kleine vogeltje uit Bird’s eye view drie keer met zwarte Memento inkt. Daarna kon ik elk vogeltje inkleuren met de lichte en donkere variant Stampin’ Blend uit de hiervoor genoemde kleuren. Er zijn geen stansen bij deze stempelset, maar de vormen zijn niet heel moeilijk om zelf uit te knippen.

Op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton heb ik daarna met diezelfde drie kleuren kaartkarton stroken gesneden van 3cm x 14.3cm. De Calypso Coral strook heb ik daarna met heat-embossing een witte tekst gegeven. De tekst komt uit Sending Smiles. Daarna konden de drie stroken op mijn kaartbasis.

Een van de ponsen uit de Inked&Tiled Punch Pack maakt een prachtige X en dus heb ik drie van die vormen uitgeponst uit Basic White kaartkarton en daarna met dimensionals op de kaart bevestigd. Tot slot kon ik de drie vogeltjes op de kaart plakken.

Ik ben erg tevreden hoe deze kaart geworden is.

Wil je meer voorbeelden zien van projecten gemaakt in het thema Monochroom? Ga dan naar mijn Instagram pagina en zoek deze kaart. In de beschrijving ervan lees je naar wie je kunt hoppen en op die manier op je langs de 9 deelnemers van deze Instahop. Veel plezier!