Gelukkig nieuwjaar allemaal! Het is maandag en dus start ik vandaag met mijn nieuwe thema : ’s Maandags voor Kerst!

De stempelset Sparkling Snowflakes staat in de najaarscatalogus van 2023, maar gaat terugkomen in 2024. Dat kan de jaarcatalogus zijn of de najaarscatalogus. Maar terugkomen gaat hij zeker! En dus vond ik dat ik gewoon kaarten kan blijven maken met deze stempelset. Heb je hem nog niet, dan krijg je dit jaar nog zeker de kans om hem aan te schaffen en alsnog deze kaart na te maken.

De kaartbasis van deze kaart is Highland Heather kaartkarton. Op een stuk Basic White van 10.5cm x 14.8 cm heb ik daarna verschillende sneeuwvlokken uit de stempelset gestempeld in de kleuren Highland Heather, Blueberry Bushel en Lost Lagoon inkt. Daarna heb ik van de linker- en rechterkant van het paneel een strookje afgescheurd en op de kaartbasis geplakt.

Vervolgens heb ik een strookje Basic White gesneden van 2″. Deze past namelijk perfect in de Sparkling Snowflakes Tag Topper Punch. Met een (afgestempelde) Lost Lagoon heb ik nog een sneeuwvlok gestempeld op de tag en daarna de tekst in Blueberry Bushel gestempeld. De tag kon ik daarna op de kaart plakken.

Deze kaart is ideaal om in massa te stempelen. In plaats van 1 paneel van 10.5cm x 14.8cm neem je een heel A4 Basic White. Nadat je die hele pagina hebt gestempeld snijd je de A4 in 4 delen. Dan nog even 4 tags ponsen en je hebt in een mum van tijd weer 4 kaarten voor je voorraad kerstkaarten!