In januari en februari vieren we bij Stampin’ Up! Sale-a-Bration! De folder met gratis producten die je kunt uitkiezen bij een bestelling van 60 euro of een veelvoud daarvan.

Gisteren is ook de nieuwe voorjaarscatalogus online gekomen en wat ook daar weer leuke dingen in!! Mijn inspiratie komt deze keer uit de Sale-a-Bration brochure. Ik kan als demonstrator al een maand van tevoren dingen bestellen uit de nieuwe voorjaarscatalogus EN ik mag al een maand eerder genieten van de gratis producten uit de Sale-a-Bration brochure en uit die laatste heb ik een kaart gemaakt waarbij ik gebruik heb gemaakt van de stempelset Softly Sophisticated en de bijpassende Softly Sophisticated Embossing folder. En de Sale-a-Bration brochure toonde een kaart die ik grotendeels gevolgd heb om mijn kaart te maken.

Op pagina 14 van de brochure staan twee kaarten die qua layout erg veel op elkaar lijken maar de ene is vrij eenvoudig gehouden en de andere is veel drukker. Mijn kaartje past daar tussenin.

Ik heb een basiskaart genomen van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarna heb ik een stuk Basic White kaartkarton net zo groot als de voorkant van mijn kaart gepakt en deze heb ik eerst reflief gegeven met de Softly Sophisticated 3D Embossing Folder en daarna heb ik dit met een Blending Brush en Petal Pink bewerkt. Ik ben aan een kant begonnen en heb geprobeerd om een overgang te maken naar het wit. Vervolgens heb ik aan alle kanten een randje afgesneden want die vind ik na het werken met een Blending Brush nooit mooi.. Die paneel heb ik daarna op mijn basiskaart geplakt.

Op een ander stuk Basic White kaartkarton heb ik de takjes-stempel uit de Softly Sophisticated stempelset gestempeld in Garden Green inkt en de bloemen in Crushed Curry. De bloemen heb ik daarna nog een keer op een restje Basic White gestempeld zodat ik deze kon uitknippen en op de andere bloemen stempelen. De tekst komt ook uit deze stempelset en deze heb ik ook in Garden Green inkt gestempeld.

Daarna kon ik het geheel uitstansen met een van de stansen uit de Radiating Stitched Dies. Wat Bakers Twine eromheen en ik kon het paneeltje met dimensionals op de kaart plakken.

Kijk jij wel eens in de catalogus voor inspiratie?