Deze maand koos ik de opdracht voor de Prulleke Fans Swap: Maak een kaart en gebruik minimaal 3 verschillende vormen!

Toen ik de opdracht verzon wist ik al welke vormen ik wilde gebruiken: een vierkante kaart met cirkels als achtergrond voor de twee vormen uit de Inked & Tiled Ponsenset. Het enige wat ik nog niet wist was welke kleuren ik wilde gebruiken en met welk DSP ik wilde gaan werken.

Toen ik de schattige vogeltjes uit de Sale-a-Bration brochure zag (pagina 6) was het duidelijk!

De kaartbasis is een vierkante kaart van Boho Blue kaartkarton. Daarop zit een mat van Daffodil Delight en een iets kleinere mat van Boho Blue.

De vier cirkels heb ik uitgeponst met de 1 3/4″ cirkel pons uit een van de designs uit het Flight & Airy 12″x12″ DSP en deze heb ik op de kaart geplakt. Vervolgens heb ik de Inked & Tiled ponsenset gebruikt om 2 vogeltjes en 2 bloemen uit te ponsen en deze kon ik met dimensionals op de kaart plakken.

Tot slot heb ik met Boho Blue inkt de tekst gestempeld op een restje Basic White gestempeld en dit uitgeknipt als een parallellogram (de 5e vorm!) en met dimensionals op de kaart geplakt. De tekst komt trouwens uit de Inked & Tiled stempelset.

Deze kaart is vorig weekend op de bus gegaan naar mijn swapmaatje en ik zou deze week eigenlijk een kaart terug krijgen, maar deze persoon heeft zich al gemeld dat het ietsje later wordt. Deze kaart voeg ik dus later nog toe aan deze post.