Een nieuw jaar en we gaan gewoon door met de Stampin’ Hop! Instahop. Met meer deelnemers dit jaar dus ook meer inspiratie voor jullie!

Het thema van deze maand is Sale-a-Bration. De eerste twee maanden van het jaar staan bij Stampin’ Up! namelijk in het teken van heel veel voordeel en zijn noemen dit Sale-a-Bration. Bij elke 60 euro aan producten die je koopt kun je namelijk gratis producten uitzoeken. En als je in deze periode instapt in mijn team dan kun je naast het normale instappakket ter waarde van 175 euro waar je dus maar 129 euro voor betaald ook nog kiezen voor een glazen knutselmat met accessoires OF voor een extra 39 euro aan gratis producten. Neem contact met me op als je interesse of vragen hierover hebt!

Maar dan nu de kaart voor deze Instahop. Ik ben dol op de gratis producten die je kunt uitkiezen dus ik vond het lastig om een favoriet aan te wijzen. En dus koos ik voor DSP waar je misschien vlug overheen bladert, maar wat echt zoooo leuk is voor je valentijnskaart! Ik heb de mijne al klaar en hij was helemaal niet moeilijk.

Ik sneed een vierkante kaartbasis door uit 1 A4 Extra Stevig Basic White kaartkarton een stuk van 14cm x 28cm uit te snijden en deze op 14cm te rillen. Daarop plakte ik twee designs uit het Most Adored 12″x12″ DSP. Het rode vel met witte hartjes is 13cm x 13cm en het witte vel met gouden hartjes is 10.5cm x 10.5 cm.

Op een stukje Real Red kaartkarton embosste ik met goud de tekst (uit Heartfelt Hello’s, een ander Sale-a-Bration product) en ik ponste de tekst daarna uit met de Heartfelt Hexagon Pons. Wat witte classic matte dots en een strikje van het Real Red Dotted Ribbon maken deze kaart af.

Wil jij nog meer inspiratie met de gratis producten uit Sale-a-Bration, ga dan naar mijn Instagram pagina en klik op de foto van deze kaart. In de tekst onder die foto staat een linkje naar de volgende deelnemer en op die manier hop je langs alle projecten om uiteindelijk weer bij mij uit te komen. Veel plezier!