Vorige week liet ik al een kaart zien die je kunt maken met restjes DSP. En dit is nog zo’n kaart.

En ik kan het ook echt niet moeilijker maken dan het is: je bindt een stukje touw rond je rechthoekige restje DSP en plakt het op een kaart. Doe er nog een leuke tekst bij en je volgende kerst-kaart is alweer klaar!

Zoals je kunt zien kun je allerlei soorten draad gebruiken. Ik gebruikte Bakers Twine en Simple Elegant Trim. Maar een smal lintje zal ook wel gaan.

En die rechthoekjes? Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer het exacte formaat en dat is ook helemaal niet nodig.

De tekst komt uit More Wishes en deze heb ik gestempeld met Cherry Cobbler en Mossy Meadow inkt. Mossy Meadow is ook de kleur van de kaartbasis. En om die kleur net ietsjes meer door te laten komen heb ik de randjes van mijn Basic White mat ‘afgerond’ met de Very Best Trio Punch. Heb je die pons niet, dan laat je de hoekjes gewoon recht.