Soms is het gewoon leuk om alles uit de kast te halen om een kaart te maken.

De Drie op een rij opdracht van Leonie vraagt daar op de een of andere manier ook om. Meestal begin ik met 1 vakje waar ik zeker mee aan de slag wil en dan moet ik kijken welke keuzes ik dan nog meer heb. En meestal betekent dat ook dat ik niet met 1 product ga werken maar allerlei dingen uit de kast haal.

Dit keer begon het met iets wat niet eens op het ‘speelbord’ stond. Ik had vorige week mijn nieuwe bestelling binnen gekregen en daar zit de nieuwe Stampin’ Brayer in. En daar wilde ik zo graag mee aan de slag! En omdat het deze en volgende maand Sale-a-Bration is wilde ik daar ook zeker iets mee doen. De Detailed Dogwood stempelset komt uit de Sale-a-Bration folder en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem waarschijnlijk niet had gekozen als het een betaald artikel was geweest. Ik had al verschillende dingen uit de Sale-a-Bration folder in mijn winkelwagentje liggen en ik had nog over dus ging deze stempelset er ook bij.

Daarna besloot ik dat Verjaardag en Tag de beste opties waren om mee verder te gaan en zo ben ik aan de slag gegaan.

Als eerste heb ik een stuk Basic White kaartkarton ter grootte van de voorkant van een kaart gesneden. Ik dacht dat ik met die brayer dan een soort van kleurverloop kon maken tussen Parakeet Party en Daffodil Delight inkt. Dat was het dus niet, maar het geblokte vond ik eigenlijk ook wel leuk. Met een Pebbled Path Stampin’ Write marker heb ik daarna nog wat spetters aangebracht.

Met de Tailor Made Tags Dies heb ik daarna een tag uitgestanst samen met het beschermstukje om het gaatje. Deze tag heb ik daarna bestempeld met verschillende stempels uit de Detailed Dogwood stempelset en Pebbled Path inkt. De tekst komt uit Cake Fancy want die paste mooi op de tag.

De kaartbasis is Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton omdat ik besloot dat ik een van de patronen uit het Let’s Go Fishing DSP wilde gebruiken en daar zit Very Vanilla in. Ik vond het patroon nog een beetje saai dus ook daar heb ik met Pebbled Path en de Detailed Dogwood stempelset nog wat op gestempeld.

Vervolgens vond ik die ene tag op de kaart ook maar niks, dus stanste ik nog een tag uit Pebbled Path kaartkarton en stempelde ook daar nog een bloem uit Detailed Dogwood. Beide tags kregen een Bakers Twine touwtje in Very Vanilla.

En nog vond ik mijn kaart niet af. Ik had nog wat papier over na het uitstansen van mijn gekleurde tag en daar heb ik het bloemetje uit Detailed Dogwood op gestempeld. Dit bloemetje coordineert met een van de bloemen uit de Petal Park Builder Punch dus die had ik zo uitgeponst. Toen ik ook de bloemen nog op mijn kaart erbij had gelegd vond ik mijn kaart klaar en kon ik alles vastplakken met lijm en dimensionals.