Met deze kaart doe ik me met de SUO Challenge #343.

Aan de rechterkant zie je de 5 kleuren van de SUO Challenge nummer 343. En deze zoete kleuren vroegen gewoon om een nieuwe stempelset die ik laatste gekocht heb te gebruiken : Cake Fancy. Een ontzettend leuke set waarmee je taartjes en cakejes kunt samenstellen.

Op een stuk basic white ben ik begonnen met het stempelen van het plateau (Pool Party) en de taart (Lemon lime twist, Daffodil delight en Petal Pink). Daarboven stempelde ik 5 kaarjes in Sweet Sorbet en die moeten natuurlijk ook branden (Daffodil delight). De bovenste taart-laag kreeg ook nog een strikje (Sweet sorbet) en daarmee had ik mijn taart af.

Met de nieuwe Perennial Postage Dies heb ik daarna de taart uitgestanst. Op mijn kaartbasis van Pool Party kaartkarton heb ik daarna eerst nog wat stipjes aangebracht in Pool Party met een van de stempels uit Detailed Dogwood. Dat geeft de kaart toch nog net een extra diepte zonder dat het ook echt diepte toevoegt. Daarna kon ik mijn grote ‘postzegel’ op de kaart plakken.

Natuurlijk moest er ook nog een spreukje op de kaart en dat heb ik gedaan met een stukje Petal Pink kaartkarton en twee tekst stempels uit Cake Fancy die ik met Sweet Sorbet inkt gestempeld heb. Daarna kon ik de tekst uitstansen met een van de stansen uit de Everyday Details Dies. Wat Irredescent Pearls geven de kaart nog wat bling.

Wat vinden jullie ervan? Is dit een leuke stempelset of niet?