Door een deel van je kaart voor het stempelen af te schermen lijkt het of er diepte in je kaart zit zonder dat je kaart dikke wordt!

Op een paneeltje Basic White kaartkarton ben ik begonnen met het afplakken van een strookje op dit paneel. Dit kan met Masking Paper of met een stuk Post-it tape. Daarna heb ik met de grote Snow Crystal stempel en Boho Blue inkt een afdruk gemaakt. Als je vervolgens het Masking paper of de tape verwijdert heb je dus nog een lege strook waar niet gestempeld is.

Op die lege strook stempelde ik daarna met dezelfde inkt de tekst Happy Holidays uit Brightest Glow.

En natuurlijk moet een kerstkaart ook bling en glim hebben! Met een heel smal strookje Tear-n-Tape heb ik eerst de twee randen beplakt en daarna heb ik er Guilded Leafing opgedaan en afgeborsteld. Het effect is daardoor net wat ruwer dan als ik dit met bijvoorbeeld gouden embossingpoeder had gedaan.

En om het goud nog een keertje terug te laten komen heb ik er ook nog wat pearls op geplakt.

Tot slot heb ik er een mat Boho Blue kaartkarton achter geplakt en dat geheel op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White geplakt.

Ik ben heel tevreden over de eenvoudige en rustige uitstraling van deze kaart.