Het thema van de Prulleke Fans swap van februari is bedacht door Herma Schoenmakers en is : Stoere mannenkaart.

Dat thema vond ik behoorlijk lastig! Ik maak amper mannenkaarten, laat staan stoere mannenkaarten!

En ik heb heel veel stempels met bloemen maar niks stoers en mannelijks. En toen bedacht ik me dat ik wel het Let’s go fishing DSP heb. Eigenlijk niet voor de vissen en vissport-benodigdheden die op de voorkant van het papier staan maar om de leuke patroontjes en kleurencombinaties op de achterkant. Maar vissen is toch iets stoers mannelijks toch?

En dus werd het Let’s go Fishing DSP het belangrijkste onderdeel van de kaart. Door 3 verschillende designs te gebruiken en nog wat stansen uit de Perennial Postage Dies was de kaart eigenlijk nog heel vlug klaar ook nog!

De kaartbasis is deze keer Boho Blue kaartkarton. Daarop zit een paneel uit het DSP. Vervolgens heb ik met de Perennial Postage Dies 3 verschillende formaten postzegels uitgestanst : de grootste uit Boho blue kaartkarton. De middelste uit een ander design DSP en de kleinste uit een restje Very Vanilla. Op die kleine postzegel stempelde ik met Boho Blue inkt de tekst (uit de Cake Fancy stempelset).

Tot slot knipte ik nog twee grote vissen uit het derde design DSP en kon ik alles op elkaar plakken. Ik denk dat mannen niet zo van bling en glimmers houden dus die heb ik weggelaten. Soms hoeft het niet moeilijker te zijn!

Wat vind jij? Heb ik een stoere mannenkaart gemaakt?

Het leuke van een swap is dat je daarna natuurlijk ook nog een kaart terug krijgt. Afgelopen week viel deze kaart voor mij in de brievenbus. Hij is gemaakt door Herma Schoenmakers-Kreijveld. Heel leuk en toepasselijk aangezien Peter en ik al maanden bezig zijn met het bouwen en de laatste maanden inrichten van onze nieuwe schuur. Vorig weekend hebben we het gereedschapsbord gemaakt. Gisteren hebben we de schutting aan de kant de andere buurman gesloopt en daar is vandaag een nieuwe schutting voor in de plaats gekomen. Volgende project : elektriciteit in de schuur.