Dit keer stond de kaart om te CASE’en op pagina 8/9 van de Sale-a-Bration catalogus.

Het eerste wat mij opviel was de achtergrond. Een beetje vlekkerig/streperig. Op de voorbeeldkaart is het een stuk DSP, maar ik besloot om het te proberen na te maken met mijn Stampin’ Brayer. Ik nam een paneeltje Basic White kaartkarton, Pebbled Path inkt en mijn brayer. Een deel van de brayer heb ik beinkt en daarna eerst nog even op mijn papieren knutselblad een keer de meeste inkt van de brayer afgerold. Daarna ging ik kris-kras over het paneeltje tot ik tevreden was over het resultaat.

De bloem van de achtergrond van de kaart was ook niet moeilijk.. De stempelset Enduring Beauty bevat vrijwel eenzelfde vorm stempel met bloemen en blaadjes. Dus deze heb ik daarna met Pebbled Path op mijn paneeltje gestempeld.

En dan nu de rest. Ik besloot het originele ontwerp een beetje los te laten en de stempel nog twee keer te stempelen op een ander stuk Basic White en Pebbled Path inkt. Op de ene afdruk heb ik daarna met de bijpassende Decorative Masks en Blending brushes de blaadjes ingekleurd met Pool Party en Lost Lagoon inkt. Op de andere afdruk kleurde ik de bloemen met Lemon Lolly, Wild Wheat en Calypso Coral.

Daarna begon het knipwerk Sommige blaadjes heb ik bewaard en de rest heb ik weggeknipt. Van de bloemen bewaarde ik zelfs alleen maar de grootste 3 bloemen. Door daarna alleen lijm in het midden van de afbeeldingen te doen en niet op de randjes kon ik van de blaadjes en bloemen nog de randjes wat opkrullen.

De tekst komt uit Softly Sophisticated en deze heb ik heat-embossed met witte embossingpoeder op Pebbled Path kaartkarton. De linker- en rechterrand heb ik een kartelrandje gegeven met de Happy Labels Pick-a-Punch. Tot slot besloot ik dat het hele paneel op een kaartbasis kon van Pebbled Path. Ik had die keuze tot het laatst uitgesteld maar Pebbled Path leek me toch het mooiste.

Tot slot heb ik nog wat Glossy Dots in Pool Party toegevoegd voor de bling.