Het DSP wat ik gekozen heb voor deze kaart is een van de designs uit een Sale-a-Bration pak DSP genaamd Sunny Days. Kan prima voor een kerstkaart toch?

DSP voor een kerstkaart hoeft echt niet altijd ‘kerstige’ afbeeldingen te bevatten. Een streepje zoals op dit design is altijd geschikt. En de kleur is ook helemaal goed!

De kaartbasis voor deze kaart is Shaded Spruce kaartkarton. Daarop zit een mat Basic White kaartkarton waar ik met Pool Party inkt twee wanten op gestempeld heb (Celebrate with Tags stempelset).

Daaroverheen plakte ik een strookje uit het DSP en met Shaded Spruce inkt heb ik daarna het woordje Merry eroverheen gestempeld (More Wishes stempelset).

Het woord Christmas heb ik gemaakt met de nieuwe alfabet stans genaamd Mini Alphabet Dies. Dat is 1 stans waarmee je meteen het hele alfabet kunt uitstansen en sommige letters zijn dan al dubbel. Dat zijn letters die je vaak meerdere keren nodig hebt : A – E – H – I – L – N – O – R – S – T.
Ik heb een stuk Shaded Spruce kaartkarton aan de achterkant voorzien van adhesive sheet waardoor ik letter-stickers kreeg en ik stanste dus het hele alfabet uit. De overgebleven letters zitten in een klein doosje. Daar zal ik binnenkort nog wel een woord mee kunnen maken. Je kunt trouwens ook alleen wat kaartkarton leggen op de letters die je wilt gebruiken. Dat is iets meer gedoe, maar het scheelt je dus wel wat kaartkarton.

Ik zie nu trouwens pas dat ik mijn eerste S omgekeerd opgeplakt heb… Achja.. dat krijg je met handgemaakt.. dat is niet altijd even perfect 😀