Een achtergrondstempel gebruiken is een hele vlugge en kosten-effectieve manier van kaarten maken.

OK, je moet de achtergrond stempel aanschaffen, maar daarna kost het je alleen nog maar kaartkarton en inkt en kun je er eindeloos veel kaarten mee maken. Als je DSP gebruikt voor je achtergrond, dan kun je maar 6 kaarten uit 1 velletje halen en na 2 velletjes is dat ene design wat je graag wilde hebben op en zou je alweer een nieuw pak DSP moeten kopen.

Bovendien is deze kaart dus heel gemakkelijk in grotere aantallen te maken omdat het uit meerdere onderdelen bestaat die je eerst afzonderlijk kunt maken en daarna de kaart samenstellen.

Ik begon deze kaart met een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit dus mijn paneel Basic White wat ik heb bestempeld met de achtergrond stempel Sketched Plaid. Hiervoor gebruikte ik Cherry Cobbler inkt.

Vervolgens heb ik uit Shaded Spruce kaartkarton en de Decorative Circle Punch een gekartelde cirkel geponst. Met de 2″ Circle Punch heb ik daarna uit Basic White nog een cirkel geponst en deze heb ik met Cherry Cobbler inkt bestempeld met een van de spreuken uit Brightest Glow.

Een wit lintje erachter en wat iredescent Pearls erop en klaar is je kaart!