De prachtige gouden achtergrond van deze kaart is gemaakt met een stempel die over een weekje te bestellen is via het Online Only assortiment van Stampin’ Up!

Een van de voordelen van demonstrator zijn is dat je producten al een maand eerder kunt bestellen. Dat heb ik dus ook gedaan met deze Drizzling Droplets. Ik vind ze zo leuk! Je kunt er allerlei leuke achtergronden mee maken en in de voorbeelden die ik gezien heb zijn het voornamelijk kaarten in voorjaarskleuren. Maar waarom zou je deze stempel niet kunnen gebruiken voor je kerstkaart! Hartstikke mooi toch?!?!?

De kaartbasis is Pretty Peacock kaartkarton. Daarop zit een velletje Vellum waar ik met goud embossingpoeder en dus die Drizzling Droplets stempelset een gouden achtergrond heb embossed.

Die gouden embossing heb ik ook gedaan op een stukje Pretty Peacock kaartkarton samen met de Heartfelt Hexagon stempelset en de Sparkling Snowflakes stempelset. Daarna kon ik het uitponsen met de Heatfelt Hexagon Pons. Dit label plakte ik met dimensionals op het vellum waarna ik ook meteen kon zien waar ik mijn Stampin’ Seal kon aanbrengen om het Vellum op de kaartbasis te plakken. Op die manier zie je namelijk geen lijmresten door het Vellum heen.

Een klein strikje van Satin Edged Ribbon en wat Foiled Gems erbij en klaar was mijn kerstkaart!