Vandaag doe ik weer mee aan een challenge van Stampin’ Up! Only Challenges. Een kaart met mijn favoriete bloemen.

Stampin’ Up! heeft ontzettend veel bloemen-stempelsets. En bij de Instahop van laatst kwam ik er al achter dat ik veel van deze bloemen-stempelsets heb! Maar welke is mijn favoriet? Ik moet toegeven dat ik het erg lastig kiezen vond! Maar ik had al een tijdje niets meer gemaakt met Artistically Inked en dus werd dat mijn bloemen-stempelset voor deze challenge.

Ik zat nog een beetje met de kleurencombinatie van afgelopen woensdag in mijn hoofd dus mijn kaart maakte ik met Melon Mambo, Cherry Cobbler, Old Olive en Crushed Curry voor het bloemhart. De prachtige mooie teksten van Phrases for All vroegen om gebruikt te worden en dus stempelde ik dat met zwarte inkt op mijn kaart.

Nu moet ik bekennen dat ik tijdens het stempelen een vlekje had gemaakt op het witte gedeelte. Als dat gebeurt dat heb je meerdere opties. Weggooien en opnieuw beginnen is daarbij je allerlaatste optie. Meestal plak je daar een bling steentje, lintje of een labeltje tekst overheen. Maar je kunt natuurlijk ook je hele kaart bespetteren met een zwarte Stampin’ Blends zodat je vlekje niet meer opvalt! 😉

Mijn bestempelde paneel heb ik daarna op een mat van Melon Mambo kaartkarton gedaan en dat ging weer op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Wat glossy dots in Melon Mambo geven de kaart nog wat glimmende accenten!