Meestal gebruiken we het positief van een stans: het deel wat door de stans wordt uitgestanst. In deze kaart maak ik juist gebruik van het negatief.

Het glimmer papier vind ik nogal heftig om veel van te gebruiken. Maar door het te combineren met veel wit wordt het niet zo’n glimmende histerische massa maar juist een mooie blikvanger.

Ik gebruikte de stansen uit de Merriest Trees Dies om een boom en een ‘piek’ te stansen uit een paneeltje Basic White. Daarop stempelde ik met Old Olive inkt de tekst uit de Merriest Trees stempelset.

Dat plakte ik op een net iets groter paneel Old Olive Glimmer Specialty Paper en dat ging weer op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White. Wat Petal Pink Foild Gems erop en klaar is je kerstkaart!

Soms hoeft het gewoon niet moeilijker 🙂

En het leuke: ik heb nu dus nog een witte uitgestanste boom en een ster.. Die kan ik dus nog een keertje gebruiken op een volgende kaart!