Deze kaart maakte ik naar aanleiding van de layout die Leonie vandaag in haar Facebook live uitzending behandeld.

Rechts zie je de layout die Leonie heeft bedacht. Het eerste wat ik dacht toen ik de layout zag: wat moet ik toch gaan doen met die cirkels??? En toen bedacht ik dat ik pas geleden de achtergrond stempel Drizzling Droplets heb gekocht. En dus werd dat het begin van mijn kaart. Ik stempelde met Berry Burst rechtstreeks op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

En dan die rechthoek… Ik zou iets kunnen uitponsen en dan aan de binnenkant van de kaart een tekst zetten? Nah.. Gewoon ‘ouderwets’ een labeltje met nog een leuk plaatje erbij. De rechthoek kon ik stansen met de Everyday Details dies. Omdat ik al besloten had dat ik het theekopje uit de bijpassende stempelset Everyday Details zou gaan maken werd de rechthoek Old Olive kaartkarton.

Het theekopje stempelde ik met Memento inkt op een restje Basic White kaartkarton. Deze heb ik daarna ingekleurd met Stampin’ Blends in de kleuren Berry Burst, Old Olive en Blueberry Bushel en uitgeknipt.

En dan nu… welke tekst zet ik op het labeltje.. Ik hoopte eigenlijk dat ik nog een Beterschap had. Maar die kon ik niet vinden. Ik vond wel “Geen zorgen voor morgen” in de stempelset Tuinfluiters. Deze stempelde ik ook met Memnto inkt op mijn labeltje. En daarna kon ik alles met dimensionals opplakken.