Op de derde vrijdag van de maand is het altijd Stampin’ Hop! tijd! Dit keer is het thema Vlag / Vlaggetjes.

Ondanks dat ik op On Stage ben gaat Stampin’ Hop! natuurlijk wel gewoon door! Met maar liefst 9 deelnemers gaan we je deze keer inspireren met het thema Vlag/Vlaggetjes.
In eerste instantie lijkt het misschien een lastige opdracht maar eigenlijk zijn er weer talloze mogelijkheden : je maakt een slinger van vlaggetjes, je hebt een stempel met een vlaggetje ( er staan er meerdere in de voorjaarscatalogus) of zoals in mijn geval: je gebruikt strookjes DSP waar je een vlaggen-eindje aan ponst en dat wordt het focuspunt van je kaart.

Ik vind de patroontjes van Masterfully Made DSP vrij druk, maar als je ze in smalle strookjes (ik sneed ze op 1.8 cm) snijd dan valt het nog wel mee. Met de Banners Pick-a-Punch ponste ik aan alle strookjes een vlaggeneindje. Daarna kon ik de strookjes op verschillende lengtes op mijn kaartbasis van Berry Burst kaartkarton plakken en daarna alles wat nog overhing afknippen.

Voor de tekst koos ik voor een mooie tekst uit Translucent Florals. Deze heb ik met Pretty Peacock inkt gestempeld op een strookje van 2.5 cm zodat ik ook daar met de Banners Pick-a-Punch een vlaggeneindje aan kon ponsen.

Ik heb geen Pretty Peacock lint, dus met de Stampin’ Blend van die kleur heb ik een stuk wit Bakers Twine gekleurd en daarna om mijn verticale vlaggetje gebonden. Wat Foiled Gems erbij en klaar was mijn kaart!

Ik ben erg benieuwd wat de andere deelnemers met deze opdracht hebben gedaan. Jij ook? Ga dan vlug naar Instagram en hop langs alle deelnemers. Als je op mijn instagram pagina begint dan vind je daar de namen van de deelnemers.