Ik stuiter nog wat na van mijn eerste On Stage ervaring (ik zal proberen deze week nog een post daarover te maken!) maar mijn wekelijkse kerstkaartje gaat voor!

Vanwege die OnStaeg had ik erg weinig tijd om een kerstkaartje te maken maar dat betekent niet dat het een ‘afgeraffeld’ kaartje geworden is. Sommige kaartjes zijn gewoon sneller klaar dan andere.

En dit keer hoefde ik niet eens veel na te denken want dit is een CASE van Leonie François. Ik denk niet dat hij helemaal hetzelfde is, maar dit is wat ik nog in mijn hoofd had zitten van haar kaart.

De bloemen komen uit Bottled Happiness. Helemaal geen kerst-stempelset en de bloemen dus ook niet. Maar als je ze in kerstkleuren (Cherry Cobbler en Shaded Spruce) stempelt dan krijg je ineens een kerstig gevoel! Achter mijn gestempelde paneeltje zit een iets groter paneeltje Cherry Cobbler kaartkarton en dat kon op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

De spreuk komt uit Brightest Glow. Het zijn twee stempels dus ook deze heb ik in beide inktkleuren gestempeld. Vervolgens heb ik er gewoon een recht strookje van gesneden en met dimensionals op de kaart geplakt. En klaar was het kaartje al!

Door het vele wit op deze kaart vind ik het een fantastisch ontwerp!