Tijdens de Prulleke Facebook live uitzending van vanavond staat er een kleurencombinatie centraal. En ik geef alvast een Sneak Peek!!

Tijdens On Stage heb ik namelijk een aantal producten gewonnen die in de nieuwe jaarcatalogus komen. Ik mag de catalogus nog niet van binnen laten zien, maar ik mag natuurlijk wel al de producten laten zien! En dat is in dit geval de achtergrond stempel Leaf Collection.

Ik stempelde deze achtergrond stempel in de 4 kleuren die hier rechts staan op een vel A4 Basic White kaartkarton. En daarna kon ik de verschillende bladeren uitknippen voor mijn kaart.

De kaartbasis is trouwens van Misty Moonlight Kaartkarton en de tekst komt uit een stansenset die ik nog veel te weinig heb gebruikt! Gelukkig staat hij volgend jaar ook nog in de catalogus. Ik heb het over de Wanted to say dies. Met deze stansen kun je een tekst en de bijpassende achtergrond uitstansen. Ik deed dat in Moody Mauve kaartkarton met Smokey Slate erachter. TIP: als je eerst wat Adhesive sheet achter je kaartkarton plakt voordat je gaat stansen dan maak je je eigen stickers en dat plakt zoveel fijner!!

Achter het Smokey Slate kaartkarton plakte ik trouwens Foam Adhesive Sheet. Dat zijn velletjes gemaakt van dimensional-materiaal. Op die manier heb ik automatisch een mooie dikke tekst op mijn kaart. De verschillende kleuren bladeren die ik had uitgeknipt heb ik daarna over de kaart verdeeld en opgeplakt. Tot slot heb ik er nog wat zilverkleurige rhinestones aan toegevoegd om wat gaatjes op te vullen.