Deze week doe ik mee met de Stampin’ Up! Only Challenge nummer 347. Dit is mijn kaart.

Zoals je hier rechts kunt zien is het thema deze keer : Vier Pasen en/of Lente. Ik koos voor Pasen omdat dat bijna zover is.

Ik vond de eieren in het nestje uit de Everyday Details stempelset ideaal voor deze kaart! Helaas had ik geen ‘pasen’ tekst maar daar komt de stempelset Alphabest heel goed van pas! En dus kon ik aan de slag.

Ik besloot om eerst de tekst te stempelen op de linkeronderhoek van een paneel Basic White kaartkarton. Ik heb het woord Easter gestempeld in Wild Wheat inkt en daarna de Happy erboven in Boho Blue inkt. Daarna heb ik het nestje gestempeld in Early Espresso inkt. Het nestje heb ik daarna ingekleurd met Stampin’ Blends markers (Wild Wheat, Boho Blue en een klein beetje Granny Apple Green).

Ik vond de ruimte tussen beide delen (de afbeelding en de tekst) nog steeds wat ruim dus ik heb de twee delen uit elkaar gesneden en een strookje van ongeveer 1 cm eruit gesneden. De randjes heb ik daarna met een Sponge Dauber en Boho Blue inkt wat gekleurd.

Daardoor komt ook het DSP wat ik erachter had gepland nog wat mooier uit. Het DSP is trouwens het 2023-2024 In Color DSP. Het geheel heb ik daarna op een kaartbasis van Wild Wheat gestempeld.

Daarmee vind ik mijn kaart af!

Wat vind jij ? Moeten er nog bling-steentjes op?