En nog een Sneak Peek van iets wat in de nieuwe jaarcatalogus komt : het schattige Lily Pond Lane DSP (ik noem het eendjespapier).

Nu hoor ik je zeggen: “eendjespapier? Ik zie geen eendjes!”. En dat klopt, ik heb voor deze kaart de achterkant van een van de designs gebruikt.

Vervolgens heb ik met Pretty Peacock inkt en de Sparkling Snowflakes stempelset nog wat extra sneeuwvlokken op gestempeld.

De kaart zelf is trouwens een eenvoudige fun fold. Ik heb een kaartbasis van Extra Stevig Basic White gesneden door een A4 eerst in de lengte door te snijden op 10.5 cm. Daarna heb ik de normale rillijn op 14.8 cm gedaan en aan de voorkant nog een extra rillijn op 10.5 cm van de rechterkant. Zo houd ik rechts een vierkant open en een smal strookje aan de linkerkant.

Beide delen van de voorkant heb ik daarna voorzien van Pretty Peacock kaartkarton en mijn bestempelde DSP. Aan de linkerkant heb ik daarna wat Simply Elegant Trim om de kaart geknoopt waarna ik dat deel heb vastgeplakt aan de achterkant van de kaart.

De tekst heb ik gestempeld op een restje Basic White kaartkarton en daarna uitgeponst met de Double Oval Punch. Ook hier heb ik wat Simply Elegant Trim achter gedaan en met dimensionals opgeplakt.