Toen Leonie vorige week haar 3-op-een-rij bord voor deze week bekend maakte wist ik meteen welke rij ik wilde gebruiken!

Vlaggeneind had ik namelijk pas nog gedaan in mijn Stampin’ Hop! Instahop, Kinderkaarten/Babykaarten gebruik ik niet veel, een schudkaart had ik ook pas nog gemaakt, en een schuine spreuk leek me ook niet heel spannend.

De meest rechtste verticale rij sprak me het meeste aan. En dus ging ik door mijn stempelsets heen: Als ruitjespatroon kan ik een achtergrond maken met Sketched Plaid of ik pak de ruitjes-stempel uit Notes of Nature. En een outline stempel.. tja.. die heb ik veel maar die zit ook in Notes of Nature dus ook die keuze was vlug gemaakt.

En dan de kleuren… Op de een of andere manier vind ik Wild Wheat op dit moment een hele mooie kleur. En omdat ik een blaadjes stempel wil gaan gebruiken zijn Old Olive en Early Espresso wel een leuke combinatie daarbij.. En zo ben ik aan de slag gegaan!

Op een paneeltje Basic White kaartkarton ben ik begonnen met drie afdrukken Wild Wheat inkt vanaf een stempelblok. Je drukt je stempelblok in de inkt, ik heb er met een Stampin’ Spritzer wat water overheen gesproeid en daarna eerst een keer afgestempeld want het was allemaal erg nat. Het eindresultaat is natuurlijk steeds anders en wat ik wel leuk vind is dat ik van links naar rechts steeds meer inkt overhield.

Vervolgens heb ik met Early Espresso inkt drie keer het blad gestempeld en daarna met het ruitjespatroon en Old Olive inkt heb ik willekeurig het bovenste deel van de kaart gevuld. De spreuk heb ik daarna in Early Espresso inkt gestempeld.

Nadat het allemaal goed gedroogd was heb ik er een iets grotere mat van Old Olive kaartkarton achter geplakt en dat geheel heb ik met dimensionals op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton geplakt.

Wat kurkrondjes maken de kaart af.